текстилно обзавеждане на хотели, ресторанти и домашен текстил

Новини от Жизатекс

На тази страница ще публикуваме новостите в производството на текстилни изделия, нашите промоции за интериорен текстил за дома, хотели и ресторанти, а и новите ни изделия. Доверете ни се и поръчайте от нас хавлиени изделия (кърпи, халати и комплекти), спално бельо (калъфки, пликове, чаршафи), калъфи за матраци с ластик, олекотени завивки, кувертюри за легла, възглавници (спални и декоративни), карета и покривки за маси и др.

Новото попълнение в колекция Банд

Новото попълнение в колекция Банд

>> Виж още...

Разгледайте нашите халати с бродерия

Разгледайте нашите халати с бродерияЖизатекс сме специализирана фирма в проектиране и изработване на цялостни решения за текстилно обзавеждане, включително в производство и бродерия на хавлиени изделия. Разполагаме с изключително разнообразие от хавлиени кърпи и халати - луксозни хавлиени кърпи, плажни кърпи, цялостно обзавеждане за баня. Халати Банд Жиза са прекрасни халати за баня в 8 цвята с размери XS, S, M, L, XL, XXL и XXXL съчетани с хавлиени кърпи банд в 8 цвята и са перфектни комплекти луксозни хавлиени изделия за хотели от Жизатекс.

>> Виж още...

НОВО: Кърпи за кръщене с бродерия

НОВО: Кърпи за кръщене с бродерияЖизатекс сме специализирани в проектиране и изработване на цялостни решения за текстилно обзавеждане. Новите ни артикули са насочени към кръщенета и разполагаме с наличности както за момичета, така и за момчета. Предлагаме готови хавлиени кърпи с бродерия "Свето Кръщение" (момиче/момче), в размери 50/90 и 70/140 , специално изработени и предназначени за кръщенета (кръщенки)! Можем да изработим на своите Клиенти и индивидуални проекти с персонализирани надписи върху продуктите на нашата фирма - бродерия върху хавлиени кърпи и халати.

>> Виж още...

Промоция - Халат Жиза 100% П, 550 гр/м2

Промоция - Халат Жиза 100% П, 550 гр/м2Жизатекс предлагаме халат Жиза, 550 гр/м2, 100% Памук на промоционални цени - до изчерпване на количествата! Халатът е плътен, пухкав и с много добра попивателна способност. Затова, поради плътността си, е подходящ за предстоящия зимен сезон. Халатът е в размери L, XL  както и детски №2, №3,№4, №5. Възползвайте се сега. Количествата са ограничени!

>> Виж още...

Намаление на хавлиена кърпа за баня

Намаление на хавлиена кърпа за баняДо изчерпване на количеството, обявяваме промоция на хавлиени кърпи за баня  размер 70/140 в различни цветове! Хавлиените кърпи са 100%Памук, меки и с много добри абсорбиращи качества.

>> Виж още...

Нови цветове хавлиени кърпи Колекция БАНД

Нови цветове хавлиени кърпи Колекция БАНДЗа всички клиенти на ф-а Жизатекс ООД и за новите такива, предлагаме нови цветове от хавлиените кърпи КОЛЕКЦИЯ БАНД. Едноцветна изчистена кърпа с три ленти "банд" в преливащи се цветове, в зависимост от цвета на хавлиената кърпа. Кърпата е разработена по наш модел, като отделно предлагаме и същите халати, така може да се направи комплект, съчетан по цветове и ваш избор.

>> Виж още...

Полезни съвети за избор на спално бельо

Полезни съвети за избор на спално бельоВажно е да изберете подходящия материал за спалното бельо, защото може да се изработи от редица различни естествени и изкуствени материи - 100% памук, ранфорс, перкал, лен и др. Запознайте се с различните материи, за да имате възможност за правилен избор.

>> Виж още...

Кърпи и халати бант Жиза

Кърпи и халати бант ЖизаЖизатекс с удоволствие представя новите колекции луксозни халати и кърпи банд Жиза. Тези красиви хавлиени изделия са съвместими!

>> Виж още...

Как да перем спалното бельо?

Как да перем спалното бельо?Спалното бельо може да е с различни части: основните и най-често подлежащи на пране са спалните комплекти, състоящи се от долен чаршаф, горен чаршаф през летния сезон или плик за олекотена завивка през зимния и калъфки за възглавници.  

>> Виж още...

Луксозни халати и кърпи за баня 100% памук

Луксозни халати и кърпи за баня 100% памукФирма Жизатекс има удоволствието да представи луксозни халати и хавлиени кърпи за баня от висококачествен 100% памук с декоративен борд, изпъстрен с бродирани цветя, втъкани камъни или релефна шарка.

>> Виж още...

Представяме едноцветна хавлиена кърпа

Представяме едноцветна хавлиена кърпаЗа сезон 2013, фирма Жизатекс представя едноцветна хавлиена кърпа, Ритон, в три размера и в 10 пастелни цвята. За поръчки на едро - специални цени!

>> Виж още...

Специални колекции кърпи и халати

Специални колекции кърпи и халатиФирма Жизатекс ООД има удоволствието да Ви представи две изключителни колекции - Колекция хавлиени кърпи "Роза" и Колекция халати "Жиза".

>> Виж още...

Жизатекс има нов сайт

Жизатекс има нов сайтФирма Жизатекс ООД е с нов сайт

>> Виж още...

 

В тази рубрика ще публикуваме най-новите ни продукти, актуалните тенденции в текстилното обзавеждане и промоциите, насочени към Клиентите ни.

Ние, Жизатекс, предлагаме цялостни решения за текстилно обзавеждане, отговарящо на изискванията както на домашните потребители, така и на големите комплекси - хотели и ресторанти. Производствените ни мощности дават възможност за високо качество, спазване на срокове, което от своя страна води до доволни Клиенти!